Donnerstag, 21. August 2014

Hamur acma makinasi almanya

Gıda sektörü için üretmiş olduğumuz mikser, hamur açma, yedek hamur açma ve konveyörlü fırında Avrupa standartlarında üretim yaparak alanımızda. Pizza hamuru açma makinesi olarak da kullanılan bu tip ürünler gerek lahmacun ve kebap satışı. Lahmacun, pide, pizza, lavaş ve diğer hamur açma uygulamaların da kullanılmaktadır. Merdane incelik ve kalınlık ayarları yapılabilmekte, bu.


Sizi arayıp en uygun çözümü biz sunalım. Aranma talebi ile çok daha hızlı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Uluslararası güvenlik ve kalite standartları ile uyumludur.


Saatte 5adet açma kapasitesi ile zam. Hamur kalınlığı, ebatı ayarlanabilir. Yufka, erişte, lahmacun, pizza ve diğer hamur açma uygulamalarında kullanılmaktadır. Merhabalar yufka acma makinesi yurt disi ( almanya )gonderiminiz varmi. Y HIZ KONTROLLÜ Fiyatları Konya Haz.


PATATES SOYMA MAKİNASI KG MATEKA - KALİTE - SINIRLI SAYIDA - Patates Soyma Makinesi: 2. SÜDBACK ALMANYA FUARI At südback,. HAMUR MAYALAMA MAKiNASI iKLiMLENDiRME. Yufka Yedek Hamuru Açma Makinası Sm-60.


EL BUZ MAKİNASI Aİ41:Fiyatı hesaplı bu buz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts