Donnerstag, 9. Juli 2015

Sucuk baharatı ölçüleri

Yemek Tarıfı haberleri için tıkla. Beykoz, Beylerbeyi, Kadıköy Ramazan. Ben bu sucuklarda babamın türkiyeden getirdigi hazır karışmış sucuk baharatlarını.


Kıymayı, baharatı ,kelle sarımsak incecik dövülmüş. Merhaba Selahattin Bey, sucuk ile ilgili yazınızı okudum. Geçenlerde Kayseri Hacılar Karamavuşlardan sucuk aldık. Daha önce yediğimiz sucuklara göre iç. Damak zevkine uygun olarak kıymaya sarımsak, tuz, sucuk baharatı , karabiber, kimyon, yenibahar ve kırmızıbiber katılır.


Aşağıda sucuk tarifinin ayrıntılı anlatımını vereceğim. Bazı takıldıgınız noktalarda alternatif yöntemler bulabilirsiniz. Bir sonraki sucuk yapımında tam ölçüleri bu paylaşıma mutlaka ekleyeceğim.


Evde kurutarak fermente sucuk yapmak gördüğünüz gibi çok zor değil. Bu ölçülerle sucuğun baharatı. Ya da tatlı kaşığı ile ölçüyorsanız ölçüleri tepeleme. Bu soruyu cevaplamak için, sucuk malzemeleri ve yapım tekniği ile incelenmesi gereklidir. Sadece kavurarak servis edebilirsiniz.


Gerekli olan tüm baharatlar kg lık ete göre karıştırılmıştır. Hazırladığınız sucuk hamurunu hava kalmayacak şekilde bağırsaklara doldurunuz ve pamuk ipi ile bağlayınız. Rüzgarsız bir yerde kuruması için asınız. Bazı gramajları aralıklı olarak yazıyorum.


Sizler en alt limiti uygulayıp kendi damak tadınıza ve etin durumuna göre. Tüm malzemeleri büyükçe bir leğenin içine koyup iyice yoğurunuz. Yoğurduktan sonra üzerini bir bezle örtüp bir gece serin yerde bekletiniz. EV YAPIMI SUCUK Malzemeler:-kg. Normal tuz ile karışık oldukları ve ölçüleri verildiği için kullanımı çok kolay ayrıca renkleri pembe olduğu.


Sucuk harcı kılıflara dolmak için. Baharatlı örme kılıf pişirme süresince tek bir proses ile kılıf içerisinde bulunan baharatı transfer. Pizza Sos, Mozzarella Peyniri, Köz.


Sebzeli Tuzlu Çeşni - Herbal Salt TL. Explore Bulgur, Mercimek, and more! Dilediğiniz şekilde ölçüleri arttırarak uzun süre kullanabileceğiniz bu karışımlar yemeklerinizi daha leziz yapacaklar.


Canan´s Rezepte - Tariflerim:.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts