Dienstag, 24. Juli 2018

Moderna ženska imena

Interesuju Vas moderna srpska ženska imena za bebe? Ako ste u potrazi za pogodnim imenom za svoju buduću kćer, Sretnodijete. Net nudi vam dovoljno velik broj ženskih imena , zajedno sa značenjima.


Moderna ili tradicionalna imena. Najljepša moderna muška i ženska imena za bebe, značenje imena how to play great online pokies nzd for free.

Značenje i porijeklo muških i ženskih imena. ABBASA (ar) – lavica, namrgođena, surova Izv. Abasa ABIDA (ar) – pobožna ADALETA (ar) – pravedna, čestita ADEMIJA (ar) – ljudska. Pogledajte najljepša muslimanska ženska imena po Vašim glasovima.


Glasajte za najljepše žensko muslimansko ime. Islamska imena za dječake i cure sa značenjem i porijeklom. Dobrodošli na kategoriju za najljepša hrvatska imena.


Troslovna moderna i unikatna imena proširila su se brzinom svetlosti Srbijom, pa se sve češće u parkovima može čuti kako roditelji dozivaju svoje mališane.

Izaberite jedno od imena iz naše velike baze. Kako u moru izuzetno lepih i zanimljivih srpskih imena odlučiti koja su to najzanimljivija. Meni se ne sviđaju ta moderna zapadnjačka imena i ta kratka Rea, Gea isl. Omar je fino isto s Muhamed se slazem i slicno mu je Ahmed isto tako tradicionalna a moderna. U poslednje vreme, najčešća imena za koja se roditelji odlučuju su Dunja i Lazar, a česta su i Lena, Maša, Luka i Stefan.


Ime Slobodan, s druge strane, koje je. Saznajte koja su najbolja imena za bebe ove godine. Bilo da su tradicionalna ili moderna , pogledajte ideje za popularna imena za bebe sada. Muslimanska Imena , Muška i Ženska.


Veliki broj ženskih arapskih imena na jednom mjestu. Međutim, popularna ženska imena Lana i Ema ove godine s trona skinulo je tradicionalno ime Lucija. Pronađite značenje, porijeklo i tumačenje ženskih arapskih imena. Premda je kod dječaka i dalje najpopularnije ime Luka,.


U potrazi za pravim imenom budući roditelji surfaju internetom i dolaze do neobičnih imena iz. A ABASA (ar) - lavica, namrgođena, surova ABIDA (ar) - pobožna ADALETA (ar) - pravedna. Sai, Silvestro, Santo, a ženska Arwen, Dana, Gema.


Najlepša moderna ženska srpska imena i njihovo značenje.

Koja su moderna srpska ženska imena ? Najmodernija ženska imena u Srbiji.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts