Mittwoch, 23. Juli 2014

Dantel masa örtüsü

Haydi hanımlar sizi zarafet dolu, nostalji kokan dantel masa örtüsü modellerini göstereyim. Sevgili hanımlar, tığ işi ve dantel örmeyi sevenler için birbirinden şahane runner masa örtülerini bir araya getirdik. Masa örtüsü dantel örnekleri. Bizlerin çocukluğunda çok meşhur ve popüler olan el işlerinden. Videolu anlatımla çok şık bir dantel örnekleri yapılışı hazırladık.


Evlerin süsü dantel modellerimize masa örtüsü ve şömentabla örnekleriyle devam ediyorum. Genelde dantelden yapılan bu örtüler, farklı boyut, model ve örneklerde hazırlanabiliyor. El işi danteller, havlu kenarları, fiskos örtüleri ve salon takımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden. Hanımlar bugünkü konumuz dantel üzerine olacak.


Dantel modellerine bir güzel örnek daha ekliyoruz. Oval masalar için tasarlanmış oval dantel masa örtüsü örneği. Nako ipi ile örülmüş çok şık masa örtüsü olarak kullanabileceğiniz güzel bir dantel örneği. Modeline bağlı olarak hem biçimleri hem de ebatları değişen masa örtüsü çeşitlerini inceleyerek eviniz için en şık ve en.


Birbirinden harika el işi masa örtüsü modelleri, çeyizlik dantel modellerinden gösterişli örneklerle. Dantel seven bayanlar bu makalem sizi ilgilendirecek. Sağ tarafta yazının başlığını görünce doğrusu böyle bir iş beklemiyordum. Tığ işi dantel masa örtüsü nasıl yapılır? Kare ve yuvarlak tığ işi dantel masa örtülerinin yapılışı resimli ve video anlatımlı.


En uygun fiyatları ile en ekonomik sofra takımları ve masa örtüleri ve sofra örtü setleri Çeyiz Sarayı.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts