Mittwoch, 29. Juni 2016

Manti makinasi ev icin

Pratik kesme yöntemi ve tüm detaylarıyla mantı yapımı- Ev Lezzetleri. CE onaylı tam otomatik YZ-56A. Makarna Makineleri, Makarna makinaları, erişte makinaları, salça makinaları, kıyma makinaları, makarna makina aparatları, mantı ve ravioli makinaları ile. Imperia taze makarna makinesi restoranlar ve erişte üreticileri için makarna, erişte kesme makinaları. HAMUR KESME MANTI KALIBI HIZLI PRATİK MANTI KESME HAMUR KESİCİ APARAT MAKİNE KALIP KALİTELİ.


Kolay mantı ile mantı yapman ın kolaylığına varın. Mantı Makinası ev için var mı,. Kumda Kahve Makinası Küçük Mini Boy Ev Tipi Kumda Kahve Pişirici.


TL Kdv Dahil 32TL Kdv Dahil 3. Teknoloji sınır tanımıyor sevgili hanımlar. Mutfağımızda işimizi oldukça kolaylaştıracak yeni bir teknoloji harikası ile sizleri tanıştırmak istiyoruz. Gıda Endüstri makineleri sıfır, ikinci el uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Almanya daireli ev artı döner restaurant.


Bu makine ile istenilen ebatta kare, bohça kalıplarla mantı üretilebilmektedir. Gözlü mantı üretim teknolojisi ile maksimum üretim kapasitesine. El ve Yeni sahibinden veya makina satıcıları tarafından. Içli Manti Un, tuz ve yumurtaları azar azar su ilave ederek kulak memes. Hamur açma makinası fiyatları oldukça uygun ve hesaplıdır.


Pizza hamuru açma makinesi olarak da kullanılan bu tip ürünler gerek lahmacun ve kebap satışı. Ev yapımı makarna ve erişte içerdiği bol yumurta ve protein ile üstün beslenme değeri içerir. Sanayi cereyanı veya ev cereyanıyla çalışır halde teslim edebileceğimiz bu makinanın en büyük özelliği.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts