Freitag, 22. Juli 2016

Mikrohullámú sütő

Az LG NeoChef intelligens inverter technológiával működő mikrohullámú sütő , amely a nagy. Válogasson fantasztikus árú Háztartási nagygép ajánlatainkból! Mikrohullámú sütő változatos funkciókkal. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és. Rendeljen az eMAG webáruházból!


Próbáld ki a kombinált mikrohullámú sütőt. A garancia feltételeiről bővebben a garanciafüzetben olvashatsz. A mikrohullámú sütő gyors, helytakarékos és nemcsak melegítésre vagy kiolvasztásra használható. Quick start funkció a gyors melegítéshez.


Gorenje MO17MW Szabadon álló mikrohullámú sütő Rohanó világban, csak bedobja a kínai levest és már kész is Erre való ez a szép ki. Get alerts on when this is back in stock and available to buy, by adding your email to opt into alerts. A Samsung mikrohullámú sütői megbizható és praktikus funkcióinak köszönhetően méltán népszerűek a vásárlók körében és piacvezetők a. Akciós Mikrosütő: Mikrók JÓ ÁRON raktárról, országos kiszállítással, akár 5év garanciával az AEG-Electrolux-Zanussi Mikró Márkaboltból.


Közvetlen a második világháború lezárása után, 1945.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts